Shenzhen Connie Welding Machinery Co., Ltd

Co. van het Lassenmachines van Shenzhenconnie, Ltd

 

„Globale Technologieën, Lokale Oplossingen“

„Uw Suggestie, Onze Inspiratie“

De „kwaliteit & de Dienst zijn Onze Verplichting aan u“

Thuis ProductenHigh Frequency Plastic Welding Machine

20 PCs/Min Machine van het Hoge Frequentie Plastic Lassen met Pneumatische Gedreven Wijze

20 PCs/Min Machine van het Hoge Frequentie Plastic Lassen met Pneumatische Gedreven Wijze

20 PCS / Min High Frequency Plastic Welding Machine with Pneumatic Driven Mode

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shenzhen die in China wordt gemaakt
Merknaam: CONNIE
Certificering: CE
Modelnummer: Cn-25kw-Sc

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: norm uitgevoerd triplexgeval
Levertijd: 30 Werkdagen na ontvangstbewijs de betaling
Betalingscondities: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100pcs per jaar
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Gediplomeerd: CE Garantie: 24 maanden
model: Cn-25kw-Sc Power: 25kw
Inputmacht: 35KVA TRILLINGSbuis: 8T25RB
frequentie: 27.12MHZ grootte van werkende lijst: 1300*1800mm

 

20 PCs/Min Machine van het Hoge Frequentie Plastic Lassen met Pneumatische Gedreven Wijze

 

 

De Wijze l van de machine: Cn-25kw-Sc

 

Ⅰ. Inleiding:

Cn-25kw-Sc is de typische Machine van het Hoge Frequentie Plastic Lassen die wordt ontworpen en gemaakt
voor het maken van pvc, EVA, PEVA-douchegordijn, het lassen van het Venstergordijn en het verbinden.

 

 

Ⅱ. Toepassing:

Het wordt vooral ontworpen voor HF-lassen van pvc, EVA, PEVA-douchegordijn, Venstergordijn enz.

 

Ⅲ. Eigenschap:

1, stevig lassend, voldoet aan de behoeften van verschillende dikte van materialen, precisie het plaatsen door laserlicht.

2, genieten van grote beschikbare ruimte achter elektrode; gekenmerkt met diepe en brede materieel-voedt area.it wordt goed voor onophoudelijk het lassen.

3, Goedkeurend hoog gevoelig anti-flash apparaat 5557 vermijden schadelijk de machine en het hulpmiddel.

4, Europees standaard hoge frequentie oscillerend vierkant kabinet, betrouwbaarder en stabiel in output.

5, grond-Pers drukcilinder zijn achter lassen het bewerken goed voor verrichting en om de arbeiders tegen gekwetste handen te beschermen.

6, met huidig grenssysteem om de machine te houden regelmatig lopend.

7, met het broodjesrek om de productie gemakkelijk te maken.

 

 

 

Ⅳ. Parameterspecificatie:

MODEL: Cn-25kw-Sc MAXPRESSURE: 2500KG
MACHT: 25KW MAXIMUM GAP VAN ELEKTRODEN: 160MM
VOEDING: 220/380V*3P 50/60HZ GROOTTE VAN ACTIEVE HOORN: 200MM
FREQUENTIE: 27.12MHz GROOTTE VAN OMHOOGGAANDE ELEKTRODE: 1200*1650MM
ELETRONIC MACHT: 35KVA GROOTTE VAN WERKENDE LIJST: 1300*1800MM
GELIJKRICHTER: SILICIUMdiode NETTO GEWICHT: 3T
TRILLINGSbuis: 8T25RB LAStijd: 0-10s regelbaar
GEDREVEN WIJZE: Pneumatisch VOORZIEN PRODUCTIVITEIT: 20PCS/Min

 

 

Ⅴ. Het bewerken Weergeven:

20 PCs/Min Machine van het Hoge Frequentie Plastic Lassen met Pneumatische Gedreven Wijze

 

 

Ⅵ. FQA:

Wat is HF-lassen?

Het lassen van hoge frequentie(hf) is het aansluiten bij zich van materiaal door HF-energie in de vorm van een elektromagnetisch veld (27,12 Mhz) en druk aan de materiële aan te sluiten bij oppervlakten te leveren zich. Een generator veroorzaakt de energie. Het hulpmiddel dat wordt gebruikt wordt om de energie te leveren genoemd een elektrode. De elektrische energie veroorzaakt de molecules binnen het materiaal beginnen zich te bewegen, wat hitte produceert die het materiaal om daardoor veroorzaakt samen zacht te worden en te smelten. Geen buitenhitte wordt toegepast. Het wordt in plaats daarvan geproduceerd binnen het materiaal. Na het koelen van de gelaste oppervlakte onder gehandhaafde druk, wordt het materiaal gesmolten en een las is gecreeerd. De lasnaad kan zo minstens sterk zijn zoals omringen materieel of zelfs sterker.
Vier belangrijke factoren die het definitieve lasresultaat beïnvloeden zijn druk, het lassen effect, het lassen tijd en het koelen tijd. Deze parameters kunnen op verschillende manieren worden aangepast en worden gecombineerd om het optimale lassenresultaat voor een specifiek materiaal te bereiken.
Het materiaal dat het meest meestal met HF-lassen wordt gebruikt is pvc (polyvinylchloride), riep soms vinyl en Pu (Polyurethaan). Het materiaal kan dik zijn of verdunnen, versterkt of met een laag bedekt. Het kan ook duidelijk, gekleurd of gevormd zijn.
De ConnieWeldklanten vervaardigen een grote verscheidenheid van eindproducten in deze materialen, zoals vrachtwagen en bootdekking, tarps, tenten, structuren, poolvoeringen, sunshades, aanplakborden, opblaasbare producten, vloeibare tanks, de filmschermen, waterbeds, rekplafonds, klepmembranen en oliebomen.

 

Waarom HF?

Hieronder hebben wij sommige vergelijkingen tussen HF-lassen en een paar alternatieve het toetreden technieken verstrekt.

 

Hete lucht/hete wig

Twee alternatieven voor HF-lassen lassen met hete lucht of hete wig. Deze technieken impliceren hitte die naar de materiële oppervlakten van buiten worden overgebracht en zijn beperkt tot dunne bladen van materiaal omdat de hitte van buiten aan de binnen materiële oppervlakten moet worden vervoerd om hen te smelten. Als het materiaal te dik is, vergt het tijd en de buiten materiële oppervlakten zullen worden oververhit alvorens de binnen voldoende zijn verwarmd.
De HF-techniek overwint deze moeilijkheid omdat het elektrogebied dat de hitte in een HF-lassenmachine produceert het hoogste effect in het centrum van de bladen heeft die worden gelast. Dit elimineert het risico om en schade aan het omringen van materiaal te oververhitten.
HF is ook sneller en veroorzaakt een duurzamere en meer eenvormige las. HF-het lassen lost geen gassen en verbruikt minder energie, die beter is voor het milieu en natuurlijk bespaart geld.

 

Het lijmen

Vergeleken bij het lijmen, HF-bewaart het lassen en produceert heel wat tijd een naad die beduidend sterker is dan een gelijmde naad. De klanten van van ons in de adverterende industrie in het Midden-Oosten hebben op onze machines om deze eigenlijke reden overgeschakeld – de gebarsten naden veroorzaakten gelijmde aanplakborden om neer in sterke winden te vallen, resulterend in lichamelijk letsel. HF-het lassen elimineert ook het gebruik van kleefstof, dat oplosmiddelen die voor productiepersoneel schadelijk zouden kunnen zijn bevat en niet goed voor het milieu is.

 

Het naaien

De materialen die met een naaimachine worden aangesloten bij worden natuurlijk samengehouden, maar zijn noch luchtdicht noch waterdicht, die vaak verplichte eisen ten aanzien van producten zoals tenten of producten zijn die om met lucht of water worden ontworpen worden gevuld. Wanneer een genaaide verbinding wordt beklemtoond, wordt de lading gezet op de draad samen houdend het aangesloten bij materiaal. Nochtans, wanneer een HF-Gelaste naad wordt beklemtoond, wordt de lading geabsorbeerd door de materiële oppervlakten, wat betekent natuurlijk dat de HF-Gelaste naad sterker is. Voorts kan de naad die met HF wordt gecreeerd op een manier worden gelast die een eenvormige overgang zonder lassen tussen de aangesloten bij materialen verstrekt. Er is geen ruimte waardoor het vuil, de vochtigheid of de bacteriën de de sterkte en duurzaamheid van het product doordringen en kunnen schaden.

 

Contactgegevens
Shenzhen Connie Welding Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: LEO CHEN

Tel.: +8613424166870

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)